Autor Subiect: Termeni de utilizare a serviciilor site-ului Creștin 3D  (Citit de 3989 ori)

Offline Administrator

  • Administrator
  • Nou venit
  • *****
  • Mesaje postate: 33
  • Apreciere: 0
  • Din EL Prin El și pentru EL
    • Vezi Profilul
    • crestin3d.ro
Termeni de utilizare a serviciilor site-ului Creștin 3D
« : Septembrie 09, 2021, 08:52:21 a.m. »
Termeni de utilizare a serviciilor site-ului Creștin 3D
 
Acesta este un site creștin cu reguli simple, bazate pe bunul simț, etică și morală creștina, scopul lui fiind ca prin tot ceea ce facem să aducem laudă Lui Dumnezeu.

Creştinism = religie monoteistă pluriformă

Este un singur Dumnezeu, o unică substanţa manifestată în trei persoane distincte: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Duhul Sfânt.

Isus Cristos este recunoscut cu o dublă natură, divină şi umană, fiecare din ele deplină. Moartea Sa pe cruce, învierea din morți şi aşezarea pe tronul din ceruri la dreapta Tatălui constituie în teologia creștină o credință strâns legată de natura dublă a lui Isus.

Omul este prin natura sa păcătos, “mort în păcatele sale”, locuind în întunericul sufletesc, rob al Satanei, despărţit de Dumnezeu. Singura cale de a fi eliberat din robia păcatului şi împăcat cu Dumnezeu este acceptarea jertfei atotcuprinzătoare şi perfectă a lui Isus Cristos, acceptarea lui ca Domn şi Mântuitor personal. “Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6).

 
***
 

Prin folosirea acestui site declari implicit şi pe proprie răspundere că ai cel puţin 13 ani şi că eşti de acord cu următoarele reguli şi condiţii de utilizare:

 

1. Utilizatorii site-ului Creştin 3D se presupune că au citit aceste condiţii de utilizare şi sunt de acord cu ele. Intră în responsabilitatea fiecărui membru de a verifica periodic şi de a lua la cunoştinţă de eventualele modificări care pot apărea fără o notificare prealabilă.

 

2. Doar utilizatorii înregistraţi pot participa la discuţii. Este responsabilitatea fiecărui utilizator să menţină o adresă validă de email în profilul site-ului. Doar profilul completat în întregime este acceptat. Nu sunt acceptate ID-uri fără sens sau cu nume indecente (xxx, dracul, sexosul…etc). Dacă cineva alege pentru siguranța sa ca să nu își pună la profil datele reale, completările trebuie să fie normale, chiar posibile, fără șiruri de punte sau liniuțe și fără grupuri fără sens de caractere.

 

3. Fiind un site creştin, interconfesional, este obligatoriu să se respecte dreptul individual la opinia proprie sau să se respecte doctrina celorlalţi și să nu se producă discuţii denigratoare interconfesionale sau atacuri la persoană. Doctrinele despre care se știe că aparțin unor culte minoritare și că au creat multe controverse pe site sunt permise doar în cadrul grupului Colțul discuțiilor controversate: numele Iehova de la iehoviști, Sabatul de la adventiști, vorbirea în limbi de la penticostali, anti-trinitatea de la branhamiști ș.a. Toţi cei care-L mărturisesc pe Isus Cristos ca Domn şi Mântuitor personal sunt copiii Lui Dumnezeu, fraţi în credinţă şi noi nu iubim cearta de vorbe, dezbinarea, discuţiile care nu zidesc. Cei care pe blog, forum, chat, etc… provoacă astfel de discuţii, vor primi un averisment, iar dacă nu-și revizuiesc comportamentul vor fi excluşi de pe site.

 

4. Relaţionarea pe acest site este asemenea părtăşiei pe care o avem între noi ca fraţi, în biserici. Vocabularul indecent este interzis. Dacă doreşti să-ţi arăţi aprecierea faţă de o persoană de sex opus, acest lucru este permis doar prin mesaje private, după ce acea persoană te-a acceptat ca prieten. Nu sunt permise aprecierile/discuţiile gen flirt în public. Anunțurile matrimoniale sunt permise doar în cadrul grupului Locul de întâlnire a celor necăsătoriți.

 

5. Postarea clipurilor și fotografiilor indecente este interzisă. Fotografiile de profil ale membrilor trebuie să respecte decența (nu băieţi în bustul gol sau fete în costume de baie, etc…).

 

6. Link-uri:

6.1. Link-uri pe pagina personală:

La pagina personală este acceptat ca fiecare să-şi pună link-uri spre alte site-uri creştine şi non profit. (Nu se permit postari de linkuri de site-uri comerciale.)

6.2. Schimb de link-uri cu condiţia reciprocităţii:

Orice linkuri de site-uri creştine postate în celelalte zone ale site-ului, pe forum, chat, blog, grupuri sunt admise condiţionat de reciprocitate, adică cerem ca pe site-ul respectiv să apară un link despre site-ul nostru, în max 7 zile de la postare. Dacă după 7 zile autorul nu va răspunde şi va repeta acelaşi lucru va fi atenţionat şi apoi sancţionat.

6.3. Link-uri interzise:

Sunt interzise link-urile anti-creștine, cu un conţinut inadecvat, și cele care promovează alte religii, culte ori doctrine contrare Cuvântului lui Dumnezeu, Biblia. Postările de link-uri cu site-uri comerciale sunt permise doar în grupul Business Creștin3D.

6.4.Link-uri permise necondiţionat:

- adrese interne ale siteului
- Youtube
- Flickr
- Picasa
- Google Videos, Docs
- Yahoo

 (Se poate face reclamă plătită pe site-ul nostru. Mai multe detalii şi oferte puteţi obţine la e-mail contact@crestin3d.com)

 

7. O decizie de suspendare se va restrânge asupra tuturor conturilor unui utilizator. De aceea, ne rezervăm dreptul de a şterge conturile dublură atunci când este cazul. Dacă un membru își uită parola nu trebuie să își facă un cont nou, dublură, pentru că poate primi acces la vechiul cont, obținând o nouă parolă, dar trebuie să cunoască emailul contului.

8. Creştin 3D nu susţine pirateria sau plagiatul !!! Este interzisă postarea de materiale (text, foto, audio, video etc...) protejate prin legislația referitoare la dreptul de autor dacă nu dețineți un acord expres de la cei care au acest drept. Materialele reclamate vor fi şterse fără ca membrii să fie anunţaţi, iar cei care le-au postat vor primi avertisment sau, dacă repetă astfel de postări și după avertisment, vor fi excluși din rețea.

 

9. Creştin 3D îşi rezerva dreptul de a determina ce formă de „lucrare” creştină poate fi practicată în cadrul forum-urilor şi totodată dreptul de a interzice vreo formă de lucrare pe care o consideră ca fiind cu potențial dăunătoare.

 

10.  Administraţia Creştin 3D îşi rezerva dreptul de a:

a. muta orice discuţie din cadrul unui forum într-un fişier sau forum diferit pentru orice motiv la discreţia sa,

b. răspunde la încălcările oricărui articol al regulamentului cu oricare din răspunsurile disponibile administratorilor şi moderatorilor fără avertizare,

c. raporta orice încălcare a regulamentului în vederea sancţionării,

d. şterge orice conţinut care este considerat ca fiind deranjant, acesta constituind o încălcare a regulamentului.

 

***

Pentru o mai bună înţelegere a funcţionalităţii acestui site afişăm mai jos următoarele reguli de postare:

 

Blogurile personale

Definire: blog (cuvânt artificial, combinat, provenit de la expresia engleză web log = jurnal pe internet) este o publicație web (un text scris) ce conține articole periodice sau cu actualizare neîntreruptă, ce au de obicei un caracter personal.

Postările vor aştepta validarea unui administrator pentru a apărea pe site. Fiind personale, conţinutul postărilor este la latitudinea posesorului blogului şi va trebui să respecte regulile generale ale site-ului, păstrându-şi totuşi nota specifică de jurnal.

 

Resurse sub formă de text

Definire: orice resursă text care se adăugă pe acest site este pentru lauda Domnului Isus, servind la întărirea şi consolidarea relaţiei spirituale a oamenilor cu Dumnezeu. Aceste resurse pot fi creaţii proprii sau creaţii ale unor autori consacraţi, cu obligativitatea de a menţiona numele autorului şi de a respecta drepturile de autor, dacă este cazul.

Resursele sunt încadrate în următoarele categorii:
         1.Eseu (studiu de proporții reduse asupra unor tematici creştine, care expune un punct de vedere personal, fără intenția de a epuiza subiectul);
         2.Devoţional (Devoţionalele acceptate pe acest site vor fi cele asemănătoare eseurilor, dar cu conţinut mai mic. De obicei, devoţionalul prezintă câteva idei scurte şi la subiect pe marginea unei teme creştine);
         3.Studiul (Studiul este o cercetare, examinare amănunţită şi aprofundată a unei probleme, a unui fenomen etc. Studiile acceptate pe acest site vor fi cele care vor trata o anumită temă religioasă, într-un mod amănunţit, la subiect şi cu o aprofundare reală);
         4.Predică (Predicile scrise acceptate pe acest site se pot împărţi în două categorii:
            a)Predici scrise după o predică audio (înseamnă de fapt rescrierea unei predici audio în format text. Acurateţea şi respectarea exactă a predicii audio vor fi punctele atu ale transcriptului);
            b)Predici dezvoltate după o schiţă (aici înţelegem prezentarea unei predici pe puncte dar cu câteva idei la fiecare punct - cu alte cuvinte, o schiţă de predica, dezvoltată);
        5.Schiţă de predică (Schiţă este o predică prezentată doar pe puncte şi cu trimiteri la textele biblice amintite (vor conţine idei doar dacă acest lucru e absolut necesar pentru înţelegerea unui anumit punct);
        6.Poezia (Poezia este o formă a literaturii care exprimă mesajul artistic cu ajutorul imaginilor expresive, al unui limbaj concentrat, al afectivităţii, al rimei);
         7.Proza (În această categorie sunt cuprinse povestirile cu tâlc, pildele ș.a.).

 

Forumul: Spaţiu în care au loc discuţii pe diferite teme, împărţite pe categorii. Utilizatorii au obligaţia de a verifica înainte de postare dacă acea temă nu a mai fost abordată şi de a deschide topicul la categoria potrivită.

 

Grupurile funcţionează după aceleaşi reguli precum forumul. Administratorii îşi rezerva dreptul de a şterge grupurile care au mai puţin de 15 membri şi care nu au activitate recentă.

 

- Numărul de fotografii ce pot fi postate de un utilizator este max. 10/zi/pers.

 

- Este interzis să foloseşti forum-ul sau oricare alt spaţiu public, pentru a-ţi expune motivele de nemulţumire împotriva unui alt membru sau împotriva administratorilor. Dacă ai observat vreo încălcare a unei reguli te rugăm să raportezi incidentul unui moderator sau AICI

 

- Ne dorim ca această comunitate să fie un loc plăcut pentru a învăţa şi interacţiona cu alţii dintr-o perspectivă creştină asupra lumii. Dacă ai o problemă cu cineva, semnalează acest lucru fie confruntându-l în particular (mesaj privat), fie raportând încălcarea celor în măsură să acţioneze. Dacă motivul de nemulţumire este în legătură cu un voluntar sau un membru al staff-ului, te rugăm să raportezi acest motiv AICI

 

- Orice persoană care observă încălcarea acestor reguli este rugată să raporteze acest lucru contactând un administrator sau AICI . Pentru a dovedi că raportul este adevărat, vă rugăm ataşaţi Print Screen sau link care să dovedească abuzul.

***

The following Terms of Service apply to your use of this Network. You are solely responsible for your conduct and your content on the Network and compliance with these terms. By registering with us or using or browsing this Network, you acknowledge that you have read, understood, and agree to be bound by these terms. This Network is not intended for children younger than 16 and is offered only to users 16 years of age or older. If you are under 16 years old, please do not use this network unless you have received a written permission (consent) from a parent or legal guardian.

You may use this Network provided that you have the power to enter a binding contract with us and are not barred from doing so under any applicable law of your country.

You agree that you will not post, email or make available any content or use this Network:

In a manner that infringes, violates or misappropriates any third party's intellectual property rights or other proprietary rights or contractual rights;
in a manner that contains software viruses or any other computer code, files or programs designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer software or hardware or telecommunications equipment;
to engage in spamming, "chain letters," "pyramid schemes", advertisement of illegal or controlled products or services, or other advertising or marketing activities that violate these Terms of Service, any applicable laws, regulations or generally-accepted advertising industry guidelines;
in a manner that is misleading, deceptive or fraudulent or otherwise illegal or promotes illegal activities, including engaging in phishing or otherwise obtaining financial or other personal information in a misleading manner or for fraudulent or misleading purposes;
in a manner that is libelous or defamatory, or in a way that is otherwise threatening, abusive, violent, harassing, malicious or harmful to any person or entity, or invasive of another's privacy;
in a manner that is harmful to minors in any way;
in a manner that is hateful or discriminatory based on race, color, sex, religion, nationality, ethnic or national origin, marital status, disability, sexual orientation or age or is otherwise objectionable;
to impersonate any other person, or falsely state or otherwise misrepresent your affiliation with any person or entity, or to obtain access to this Network without authorization;
to interfere or attempt to interfere with the proper working of this Network or prevent others from using this Network, or in a manner that disrupts the normal flow of dialogue with an excessive number of messages (flooding attack) to this Network, or that otherwise negatively affects other persons' ability to use this Network;
to use any manual or automated means, including agents, robots, scripts, or spiders, to access or manage any user's account or to monitor or copy this Network or the content contained therein;
to facilitate the unlawful distribution of copyrighted content;
in a manner that includes personal or identifying information about another person without that person's explicit consent;
in a manner that employs misleading email or IP addresses, or forged headers or otherwise manipulated identifiers in order to disguise the origin of content transmitted through this Network or to users; and
in a manner that constitutes or contains any form of advertising or solicitation if emailed to users who have requested not to be contacted about other services, products or commercial interests.
Additionally, you agree not to:

"Stalk" or otherwise harass anyone;
Collect, use or disclose data, including personal information, about other users without their consent or for unlawful purposes or in violation of applicable law or regulations;
Request, solicit or otherwise obtain access to usernames, passwords or other authentication credentials from any member of this Network or to proxy authentication credentials for any member of this Network for the purposes of automating logins to this Network;
Post any content containing child pornography to this Network;
Post any content that depicts or contains rape, extreme violence, murder, bestiality, incest, or other similar content;
Post any content that constitutes pornography, contains nudity, or is adult in nature.
Use automated means, including spiders, robots, crawlers, data mining tools, or the like to download data from this Network - except for Internet search engines (e.g. Google) and non-commercial public archives (e.g. archive.org) that comply with our robots.txt file, or "well-behaved" web services/RSS/Atom clients. We reserve the right to define what we mean by "well-behaved";
Post irrelevant content, repeatedly post the same or similar content or otherwise impose an unreasonable or disproportionately large load on the Network's infrastructure;
Attempt to gain unauthorized access to our computer systems or engage in any activity that disrupts, diminishes the quality of, interferes with the performance of, or impairs the functionality of, this Network;
Use this Network as a generic file hosting service;
Take any action that may undermine the feedback or ratings systems (such as displaying, importing or exporting feedback information off of this Network or for using it for purposes unrelated to this Network); and
Develop, invoke, or utilize any code to disrupt, diminish the quality of, interfere with the performance of, or impair the functionality of this Network.
To provide notice of alleged copyright infringement on this Network, please see the DMCA Notification Guidelines.

You agree not to authorize or encourage any third party to use this Network to facilitate any of the foregoing prohibited conduct. You also agree that these Network Terms of Service inure to the benefit of our service providers (including our Network platform provider) and that they may take action (including the removal of your content and disabling of your account) in order to maintain compliance with these Network Terms of Service. Technology and hosting for aspects of this Network are provided by this Network's online service provider. However, the Network Creator of this Network controls the content, membership and policy of this Network, including those pages served by such service provider on behalf of this Network.