Autor Subiect: CREZUL, SCOPUL SI DEFINITIA SITEULUI CRESTIN 3D  (Citit de 4002 ori)

Offline Administrator

  • Administrator
  • Nou venit
  • *****
  • Mesaje postate: 33
  • Apreciere: 0
  • Din EL Prin El și pentru EL
    • Vezi Profilul
    • crestin3d.ro
CREZUL, SCOPUL SI DEFINITIA SITEULUI CRESTIN 3D
« : Septembrie 09, 2021, 09:44:38 a.m. »
CREZUL, SCOPUL SI DEFINITIA SITEULUI CRESTIN 3D
Creștin 3D este un site de socializare pentru creștinii romani de pretutindeni.

De ce Creștin 3D ?

a) deoarece este un site dedicat creștinilor, unde dorim sa se creeze o atmosfera creștinească, un loc de părtășie pentru toți creștinii, indiferent de confesiunea religioasa – cei care cred in Dumnezeirea Trinitara, prin Dumnezeu Tatăl, Fiul lui Dumnezeu si  Duhul Sfânt = "Creștin 3D"

b) In zilele noastre, oriunde întorci capul, pe panourile publicitare, oriunde asculți ceva, in media, in comunicații, peste tot ne este prezentata lumea "3D". Știm cu toți ca exista ochelari "3D", sau TV  "3D", știm ca ce vedem prin metoda "3D",  vom vedea cat mai aproape de realitate. Chiar daca "3D" este un termen tehnic, noi ca si creștini, trebuie sa privim creștinismul din toate unghiurile posibile si astfel sa-l aprofundam cat mai amănunțit.

- ne dorim sa fim un site de creștini, dar nu unul care  sa poarte doar numele de "creștin", nu reprezentam doar o singura confesiune sau organizație creștină. Cristos nu este Capul unei confesiuni, ci este Capul Bisericii, iar trupul cu toate mădularele, suntem noi, cei care ne-am pus nădejdea in El, cei care ii așteptam cu nerăbdare Revenirea Lui.

Toate confesiunile, toate organizațiile, au ceva comun in credința lor, dar avem si diferențe de interpretare a Adevărului. Fiecare "învățam in parte"  diferite lucruri pentru îmbogățirea cunoștințelor si pentru apropierea noastră de Adevăr, dar si pentru ca sa ne împărtășim credința unii altora, iar cei sinceri care se pot elibera de influentele doctrinare, chiar vor putea sa se corecteze in trăire si in gândire privind creștinismul din toate unghiurile, din perspectiva "3D" si prin trăirea nostru, in continua schimbare spre sfințenie, cei din jur sa vadă in noi ceea ce se așteaptă de la un adevărat creștin.

 Scopul Crestin 3D :

 - acest site nu doreste sa-L coboare pe Cristos la nivelul oamenilor, ci dorește ca oamenii sa fie ridicați la nivelul lui Cristos.

- in cadrul acestui site, Dumnezeu va fi înălțat, nu oamenii. Lui Dumnezeu i se va aduce închinarea si nu oamenilor, dorim sa ridicam standardele de lauda, închinare, propovăduire, la cel mai inalt nivel, pentru a deveni cu adevărat niște creștini care se închina in duh si in adevăr lui Dumnezeu, alcătuind un singur trup, Cristos având un singur popor, nu mai multe.

- bazați pe Galateni 3:26-28, eliminam orice bariera de a-L mărturisi pe Cristos, deci nu se tine cont de denominațiune, de starea sociala, nici de sex, "fiindcă toți suntem una in Cristos Isus", fiecare având posibilitatea sa contribuie la ridicarea nivelului creștinilor.

- in cadrul acestui site oamenii sunt iubiți pentru ceea ce sunt in Isus Cristos. Păcatul va fi descoperit si condamnat, in același timp, siteul va fi ca o cruce cu brațele larg deschise pentru toți oamenii, iar  dumnezeii străini din viețile noastre vor fi răstigniți si-L vom lauda pe singurul Dumnezeu adevărat.

- site-ul dorește pregătirea fiecărui membru pentru a fi o adevărată lumina pentru cei din întuneric, prin cunoaștere, prin exercițiu, prin comunicare.

- siteul este susținut de mai mulți administratori  si dorim a menționa ca site-ul Creștin 3D isi asuma responsabilitatea doar pentru postările care sunt publicate prin contul Creștin 3D si nu si a postărilor cu contul personal al administratorilor, tot ce se publica cu contul personal fie administrator fie oricare membru, sunt răspunzători cei ce postează, precizam acest lucru deoarece unii membrii sunt foarte activi pe site si conform programului tehnic, este afișat numele lor in "top membri" dar ce postează aceștia e responsabilitatea fiecăruia si nu a siteului Creștin 3D, astfel ca, dorim sa nu se interpreteze greșit acest lucru.

- siteul permite membrilor sa dețină bloguri personale unde își pot exprima meditațiile, gândurile -   care sunt sub directa responsabilitate a membrului si nu a siteului Creștin 3D – fiecare se poate exprima liber, dar in conformitate cu regulamentul site-ului.

- Datorita faptului ca site-ul permite tuturor creștinilor sa-si exprime opinia personala, ținem sa precizam totuși, ca noi nu promovam credința celor care transmit interpretările unor oameni cum ar fi interpretările lui Ellen Gould White, nici a lui William M. Branham, E . Frank sau a lui Russel, nici a altor oameni care susțin ca sunt trimiși de Dumnezeu ca sa "explice Biblia". Cei ce transmit acele interpretări o fac pe propria lor răspundere si nu reprezintă crezul site-ului Creștin 3D.

   Principiile de baza a credinței Creștin 3D:

-Noi credem ca Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu infailibil (2 Timotei 3:16)

-Noi credem ca Dumnezeu este infinit , perfect si etern in Trei Persoane : Dumnezeu Tatăl, Fiul lui Dumnezeu si Duhul Sfânt (Geneza 1:1 , Matei 19:26 , Ieremia 32:24 , 1 Ioan 3:20 , Psalmul 90:2 )

-Noi credem ca Satan si demonii lui sunt dușmanii lui Dumnezeu si a speciei umane (1 Petru 5:8)

-Noi credem ca suntem mântuiți prin har si prin credință in Isus Cristos (Efeseni 2:1-9)

-Noi credem in efectuarea Botezului in apa prin scufundare (Fapte 2:38), si prin formula poruncita de Domnul Isus , "in Numele Tatălui, al Fiului si al Sfântului Duh (Matei 28:19)

- Noi credem in Botezul cu Duhul Sfânt (Matei 3:11, Fapte 1:5 )

- Noi credem in Darurile Duhului Sfânt (1 Corinteni 12:8-10)

- Noi credem ca vindecarea bolnavilor este un semn ce ii însoțește pe credincioși (Marcu 16:17)

- Noi credem in Biserica locala ca si componenta a Bisericii universale (1 Corinteni 12:12-14 , Evrei 10:25 )

- Noi punem accent pe îngăduința creștină (Romani 14:1-12)

- Noi credem in : răpire, a doua venire a lui Cristos, in învierea morților, (1 Tesaloniceni 4 :16-17)

- Noi credem ca iadul este veșnic in sens literar (Apocalipsa 20:10-15)

- Noi credem ca acest pământ va pieri si vom fi veșnic pe un pământ nou (Apocalipsa 21:1, Apocalipsa 20:11)

- Noi credem ca ziua de odihna a creștinilor este duminica (Dies Dominus = duminica)

- Suntem atenți cu privire la 1 Timotei 4:1-8

- nu promovam nici o credința bazata pe interpretarea Bibliei de un om chiar pretins a fi trimis de Dumnezeu ca sa o deslușească omenirii, chiar daca astfel de oameni sunt urmati de anumite confesiuni, organizații independente, etc

- nu promovam nici o credința care lupta împotriva principiilor de baza adoptate de majoritatea creștinilor

- totuși si confesiunilor, organizațiilor care nu ne împărtășesc credința,  le oferim posibilitatea sa-si expună doctrinele sau OPINIA personala, dar pe răspunderea lor si nu a siteului Creștin 3D

- punem accent si pe: Filipeni 3:15-16, Filipeni 2:1-11

Răspunsurile sunt închise pentru această discuție.

« Ultima Modificare: Septembrie 09, 2021, 09:52:54 a.m. de Administrator »