Autor Subiect: Constantin Gătin – SILE * In Memoriam  (Citit de 3216 ori)

Offline Administrator

  • Administrator
  • Nou venit
  • *****
  • Mesaje postate: 38
  • Apreciere: 0
  • Din EL Prin El și pentru EL
    • Vezi Profilul
    • crestin3d.ro
Constantin Gătin – SILE * In Memoriam
« : Iulie 25, 2022, 05:24:59 p.m. »
Am găsit acest articol pe care l-am scris în 2017 despre Sile, l-am scris într-o perioadă în care accesul său pe C3D era restricționat , iar mie îmi lipsea prezența lui …. astăzi mai mult ca atunci îmi lipsește  … atunci am putut remedia asta , acum nu … dar îmi rămân amintiri și conversații de calitate.

Îmi lipsesc discuțiile cu tine Sile …. îmi lipsesc mesajele și fotografiile de la tine … îmi lipsești tuDiscuții generale”,:”2017-09-12T10:27:48Z”,”author”:”Florin Bîrsan”,”2017-09-12T10:27:48Z”,”updatedDate”:”2017-10-04T 08:52:41Z”,”title”:”Sile – un utilizator atipic”,

Sile – un utilizator atipic

Sunt un utilizator vechi, chiar foarte vechi a platformei C3D , mi-am făcut contul cu mult timp in urmă, undeva în apropierea apariție sale în mediul on-line.

Am stat o vreme pe aici după care , am absentat o și mai lungă vreme revenind de ceva vreme printre membri C3D , revenirea mea a fost spectaculoasă pentru că mi-am testat ascuțișul dinților pe noul proprietar al platformei , ne doream același lucru dar ne exprimam diferit iar asta a făcut să-mi arat colții. (atunci am citat si detalii)

Problema este că nu eram singurul care are colți de pe platformă și mai puțin nu eram singurul care știa să muște, așa că mușcăturile au început să apară de la un administratorul Albulescu Ioan , în cadrul aceluiași articol, iar puțin mai târziu de la un utilizator numit Sile (atunci am citat si detalii)

Toți trei mi-au devenit prieteni (tipul de prieteni pe care lumea virtuala îl permite)

L-am ales pe Sile ca subiect al postării , intenționat pentru că îmi lipsește si apoi pentru că e un utilizator atipic al C3D.

De ce atipic ?

După declarațiile sale e un necredincios, unul care nu crede , nu vrea să creadă și lucrurile spirituale nu sunt subiectul său de interes.

Interesant și atipic este ca acest Sile intra zilnic pe acest site și petrecea ore multe alături de noi. Niciodată nu l-am întrebat scopul pentru care intră și nici nu am bănuit vreodată de ce , pot doar să speculez acest de ce  … și cu siguranță aș  fi părtinitor, neavând informații ar fi doar o păreri.

De ce îmi lipsește ?

Deși se declară un neinteresat total de spiritualitate si creștinism evanghelic, e un cunoscător al slăbiciunilor , metehnelor cât și al limbajului nostru de lemn .

De ce spun că e un cunoscător ?

Asta pentru că mereu știe limita, știe cât să întindă coarda, nu calcă acolo unde regulamentul site-ului interzice , deci cunoaște limitele și se oprește înainte de a trece hărățind la „frontieră” pe unul sau pe altul.

Hărățindu-ne  (așa cum a făcut cu mine la primul nostru contact) reușește să scoată pe unii din noi din carapace și ne face să ne trădăm adevărata natură !

Sunt un adept al naturaleței umane, al transparenței, a propriei identități. și se pare ca acest Sile reușea sa scoată din noi aceasta trăsătură.

Sile vorbea serios doar despre lucruri care le pricepea bine si pe care le putea expune bine.

De ce îmi lipsește?

Îmi este de folos un ochi critic, un ochi din afara țarcului meu creștin, un ochi care poate sa critice cu argumente o vorba a mea, o învățătura a mea îmi este de folos, sigur ca sunt lucruri pe linia care nu merg si nu cred așa, si nu le iau de bune .. dar îmi sunt de folos pentru ca sunt tipare de gândire si nu doar ale lui Sile ci alții care gândesc la fel dar nu vorbesc.

De ce îmi lipsește ?

Avea mereu noutăți muzicale , uneori bune , uneori neascultabile, dar cu siguranță unice si neauzite.

De ce îmi lipsește?

Avea postări culinare interesante, nu știu cit de gustoase dar cu siguranță bine prezentate.

Sunt sigur ca nu toți gândiți ca mine , si nu la toți va lipsește , sunt siguri ca pentru unii e mai bine ca lipsește … si e bine așa !

Suntem oameni diferiți, cu percepții diferite cu idei si informații diferite .

Mi-ar place să aud și alte păreri, și mai mult mi-ar place să citesc  lucruri și amintiri cu Constantin pe care le-ați avut voi acum când a plecat dintre noi în eternitatea Lui Dumnezeu.

R.I.P. Sile – R.I.P. Constantin – R.I.P. PrieteneDespre Sile pasiuni :

https://www.instagram.com/gastrimarghia/

si activitate:

https://inaco.ro/ne-dorim-redresarea-demografica-a-romaniei/
« Ultima Modificare: August 12, 2023, 10:25:29 a.m. de Administrator »